Tilføj flere måltider til en kostplan

Du kan tilføje lige så mange måltider til kostplanen, som du har brug for og du bestemmer selv hvad de skal hedde og hvilken farve de skal have.

Tip: Hvis du ofte bruger en bestemt måltidssammensætning i kostplanen, som er forskellig fra den, som vi bruger som udgangspunkt, kan du ændre dette i dine indstillinger.

Et måltid kan enten være et "rigtigt" måltid, dvs. tælle med i summeringerne på lige fod med de andre måltider, eller det kan være et alternativt måltid. Du kan f.eks. angive to alternative morgenmads-måltider, som ikke tæller med.

Sådan gør du:

• Klik på Kostplaner i menuen til venstre.
  • Klik på plusikonet øverst i kostplanen og vælg "Indsæt måltid" i menuen.
  • Giv måltidet en titel og angiv om måltidet er et alternativt måltid (det vil i så fald blive markeret med kursiv, så det er nemt at skelne fra de primære måltider og det vil ikke tælle med når der beregnes næringsindhold i kostplanen).

Måltidet placeres nederst i kostplanen og kan nu "trækkes" derhen i kostplanen, hvor den skal være. Hvis det er et alternativt måltid, og har samme farve som et eksisterende måltid, vil det placeres lige efter det.

Du kan tilføje fødevarer til måltidet ved at klikke på selve måltidslinjen.