Sammenhold kostplanen med det anbefalede daglige indtag (ADI)

VITAKOST indeholder anbefalede daglig indtag for alle standardprofilerne angivet i Nordic Nutrition Recommendations (NNR). Har du tilllægsmodulet Klienter vil du ydermere kunne finde et personligt beregnet anbefalet daglig indtag for hver enkelt af dine klienter.

Du kan sammenholde din kostplan med disse anbefalede daglige indtag.

Sådan gør du:

• Klik på fanebladet Næringsindhold og vælg den ønskede profil under "Anbefalet dagligt indtag".
  • Der kan vælges mellem flere standardprofiler fra Nordic Nutrition Recommendations eller en konkret klient (kræver tillægsmodulet Klienter).

Du kan vælge kun at se anbefalinger for de meste almindelige næringsværdier ved at klikke i boksen "Kun de meste almindelige".

reference, referenceindtag