Gem/print en kostplan

Hvis du vil printe eller gemme en kostplan på computeren, så gør således:

• Gå ind i kostplanen.
  • Klik på det lille blå print-ikon i øverste højre hjørne.
  • Vælg hvilke sektioner af kostplanen du gerne vil have med ud.
  • Klik på Udfør.
  • Nu åbnes der en PDF-udgave af kostplanen, som du kan gemme på computeren eller printe. Det kan være lidt forskelligt fra browser til browser, hvor gem/print knapperne er ved PDF-visning, men herunder ser du et eksempel på hvordan det ser ud i Chrome browseren på en PC: