Send dine ting til en anden VITAKOST bruger

Du kan sende dine kostplaner, opskrifter, måltidsklodser og fødevarer til andre VITAKOST brugere. I behøver ikke at være i samme organisation eller kunne se hinanden i systemet.

Sådan gør du:

• Gå ind i det pågældende emne du vil sende og klik på den blå pil i hjørnet og vælg "Send til...":
  • Udfyld med emailen på de VITAKOST brugere du vil sende emnet til.

Tip: Du kan sende flere emner på én gang ved at vælge dem på oversigten med afkrydsningsfelterne og klikke på den blå pil og vælge "Send til.."

send kostplan, send opskrift, send fødevare, send måltidsklods