Opret ny fødevare via gennemsnitsværdier

Klik på Beregn gennemsnit og dernæst på Fødevarer i menuen til venstre.

Søg de fødevarer frem du vil beregne gennemsnit på, klik på Vælg - fødevarerne fremgår i listen til højre under Valgte fødevarer.

Klik på Opret som ny fødevare og giv denne fødevare et navn.

Fødevaren er nu oprettet og kan åbnes i et nyt vindue eller søges frem i Fødevarer i menuen til venstre.

Fødevaren er ikke tilgængelig for andre, men kun dig og evt. en organisation (hvis deling er slået til). Fødevaren kan benytte på samme måde, som andre fødevarer fra basen benyttes.