Beregn gennemsnit af kostplaner, benyt ADI

Klik på Beregn gennemsnit og dernæst på Kostplaner i menuen til venstre.

Vælg de kostplaner du vil beregne gennemsnit på, kostplanerne fremgår i listen til højre under Valgte kostplaner.

Vælg en profil i boksen til højre: Anbefalet dagligt indtag (ADI). Der kan vælges mellem forskellige standard profiler, eller en specific klient.

Efter valg af profil, gengives det visuelt, hvor godt man er dækket ind, med udgangspunkt i de valgte kostplaner, ifht. ADI for den valgte profil.

Alt afhængig af om anbefalingerne ligger i et interval, eller med en min/max værdi vises det forskelligt:

Holder du musen henover indikatoren, får du en yderligere information omkring ADI mv.

Se eksempel herunder: