Tilføj ny sektion i opskrift

Klik på Opskrifter i menuen til venstre.

Vælg den opskrift du ønsker at tilføje en sektion.

Klik på plusikonet ovenover Ingredienser, tilføj en ny sektion i opskriften, ved at give sektionen en titel, og tryk gem.

Klik på sektionens titel og tilføj de fødevarer og mængder, der skal bruges i den valgte sektion, på samme måde som der tilføjes fødevarer i en kostplan.

Det er også muligt, at tilføje yderligere tekst under sektionen, ved at tilføje ekstra linjer i samme dialogboks, som man tilføjer ingredienserne, eller via redigerings-ikonet (blyant) på forsiden af opskriften.