Rediger i opskrift

Klik på Opskrifter i menuen til venstre.

Vælg den opskrift du ønsker at redigere i. Klik på fanen Ingredienser, her ser du de ingredienser, der er brugt i opskriften.

Klik direkte på en ingrediens/fødevare, hvis du vil ændre mængden eller helt slette noget i opskriften. Der er også her du kan tilføje nye fødevare til opskriften.

Hvis du vil ændre titlen, klik på pilen ude til højre og vælg "Ret titel" i menuen der kommer frem.

For at redigere i fremgangsmåden skal du klikke på redigerings-ikonet (blyant) på forsiden af opskriften: