Konto og abonnement
Overdrag konto til en ny ejer
2 min læsning
Skal en barselsvikar eller en anden kollega overtage din VITAKOST-konto? Så kan du overdrage kontoen til den nye ejer.
Alle data bliver på kontoen og følger med til den nye ejer. Det er kun den tidligere ejers adgang, der forsvinder, så vedkommende ikke længere kan logge ind på kontoen efter overdragelsen.
Kontoen kan overdrages igen efter 30 dage. Har I brug for at overdrage den tidligere, kan vores kundeservice hjælpe mod et gebyr. Kontakt os på e-mail eller telefon.
Sådan overdrager du din egen konto
- Log ind på din konto.
- Klik på dit navn i øverste højre hjørne.
- Vælg Konto.
- Klik på knappen med den blå pil, og vælg Overdrag konto.
- Udfyld felterne med den nye ejers oplysninger.
- Den nye ejer modtager en e-mail med hjælp til at oprette en adgangskode og kan derefter logge ind med sin egen e-mailadresse.
- Har kontoen en betalt periode tilbage, følger den med og kan bruges frem til udløbsdatoen. Derefter skal abonnementet fornyes med nye betalingsoplysninger.
Sådan overdrager du en administreret konto
Dette gælder for organisationer med flere brugere.
- Log ind med organisationens administratorkonto.
- Klik på dit navn i øverste højre hjørne.
- Vælg Brugeradministration.
- Klik på den konto, der skal overdrages.
- Klik på knappen med den blå pil, og vælg Overdrag konto.
- Udfyld felterne med den nye ejers oplysninger.
- Den nye ejer modtager en e-mail med hjælp til at oprette en adgangskode og kan derefter logge ind med sin egen e-mailadresse.
Var denne artikel en hjælp?