Afmeld betalingskort (sæt konto i bero)

Du kan til hver en tid afmelde dit betalingskort. Dit abonnement sættes automatisk i bero når den indeværende periode udløber og der vil ikke blive trukket yderligere. Du kan tilmelde et kort på et senere tidpsunkt, hvis du ønsker at genoptage dit abonnement.

Sådan gør du:

• Klik på dit navn øverst i højre hjørne og vælg Fakturering.
  • Under Betalingsmåde klikker du på knappen "Afmeld" og dit betalingskort afmeldes straks.

Har du ikke punktet Fakturering, skyldes det, at din konto administreres af en anden. Du kan se hvem der administrerer din konto ved at klikke på dit navn øverst i højre hjørne og vælge Konto. Herefter finder du det ca. midt på siden (under punktet "Antal enheder brugt").