Ændre opsætning af standardmåltider

Klik på dit navn øverst i højre hjørne og vælg Indstillinger.

• Ændre rækkefølgen på måltiderne, ved at "trække" i måltidet.
  • Navnet på et eksisterende måltid ændres, ved at klikke direkte på måltidet under Standardmåltider, skriv måltidets nye navn, og tryk Gem
  • Farven på et eksisterende måltid ændres, ved at klikke direkte på måltidet under Standardmåltider, og i feltet til højre for måltidets navn, kan den ønskede farve vælges, Gem ændringerne
  • Slet et eksisterende måltid, ved at klikke direkte på måltidet under Standardmåltider, og tryk Slet
  • Klik på Tilføj måltid, hvis du ønsker at tilføje et nyt måltid under Standardmåltider. Her kan du navngive måltidet og evt. ændre farven på måltidet, tryk Gem.

For at komme retur til standardmåltiderne, klik på Nulstil til standardmåltider.