Ændre fra kJ til kcal

Klik på øjet til venstre for dit navn i øverste højre hjørne:

Vælg herefter om du vil bruge kJ eller kcal som energienhed.

Valg af energienhed har ikke nogen betydning for beregningerne i systemet, men er udelukkende en visnings-indstilling som du kan vælge alt efter præference og behov.

Har du f.eks. en klient, som bedst forstår kcal, men du selv foretrækker kJ, så kan du nemt skifte frem og tilbage, hvis du skal præsentere data for klienten.