Udskift fødevarer med basisfødevarer fra Frida

Du kan udskifte fødevarer på dine kostplaner, måltidsklodser og opskrifter med basisfødevarer fra Frida databasen.

I vejledningen herunder skriver vi "kostplan" men vejledningen er den samme for måltidsklodser og opskrifter.

• Åbn kostplanen.
  • Åbn fanen "Fødevarer".
  • Her ser du alle fødevarer listet, som er brugt i kostplanen.
  • Klik på knappen "Udskift" ud for den fødevare, du vil skifte ud.

I forbindelse med opdatering af Frida databasen, vil du eventuelt have behov for at få opdateret alle dine eksisterende kostplaner, måltidsklodser og opskrifter på én gang. Derfor tilbyder vi en service, hvor vi foretager udskiftningen for dig, så alt opgraderes på én gang.

Læs mere om servicen her: Automatisk opdatering af fødevarer