Sådan opretter du dine egne fødevarer

Mangler du en fødevare i databasen, så kan du oprette din egne fødevare således:

• Klik på Fødevarer i menuen til venstre.
  • Klik på plusikonet i højre side over oversigten og indtast navn og næringsindhold.
  • Tryk på Opret

Du kan herefter tilføje yderligere næringsværdier ved at sætte hak i "Vis næringsværdier uden data" og så dukker alle linjer med næringsværdier frem. Klik på næringsværdien for at tilføje en værdi.

Tip:

• Hvis du er i organisation med andre VITAKOST brugere kan de også se og benytte dine fødevarer. Det er dog kun dig selv der kan ændre dem.
  • Kender du VITAKOST brugere, som du ikke er i organisation med, kan du sende dine fødevarer til dem ved at markere dem og vende "Send til..." i drop-down-menuen.
  • Du kan gemme dine egne mængder på dine fødevarer, f.eks. hvis du vejet 1 glas eller en standard portion. Klik på fanen "Mængder" når du har fødevaren åben.