Link egen oprettet fødevare til en generisk fødevare

Klik på Fødevarer i menuen til venstre.

Vælg den af dine fødevarer du ønsker at linke til en generisk fødevare.

Klik i feltet "Fødevaren er ikke linket" og søg efter den fødevare du vil linke din fødevare til.

Når du har fundet den ønskede fødevare i listen, klikker du direkte på navnet, og fødevaren er nu linket.

Findes der mængder på den generiske fødevare vil de automatisk blive påført din egen oprettet fødevare. Du kan også selv oprette dine egne mængder.