Søg efter en bestemt næringsværdi

Måske har du brug for at se en næringsværdi i kostplanen, som ikke er en af dem, som du har valgt i dine visningsindstillinger.

Under fanen Næringsindhold finder du alle næringsværdier.

I søgefeltet kan du skrive navnet (eller dele af navnet) på den næringsværdi du gerne vil se og listen filtreres automatisk.

Du kan derudover vælge om du kun vil se de mest almindelige næringsværdier i listen, så den bliver lidt kortere, og om du vil se næringsværdier uden data (hvis denne er slået fra bliver listen også kortere, da kun næringsværdier med en værdi vises).

Du kan klikke på hver enkelt linje i listen for at se detaljer om hvor meget hver enkelt fødevare i kostplanen bidrager til næringsværdien.