Ændre dine foretrukne næringsværdier

Klik på øjet til venstre for dit navn i øverste højre hjørne:

Du finder dine valgte næringsværdier under punktet Dine næringsværdier:

De næringsværdier, som du har valgt, fremhæves særskilt i oversigterne (f.eks. oversigten over alle dine kostplaner) samt inde på hver enkelt kostplan/opskrift, bl.a. i måltidslinjerne.

• Du kan vælge op til 6 næringsværdier ad gangen.
  • Du kan tilføje og fjerne næringsværdier løbende og ændre rækkefølge på dem. Det har ikke nogen betydning for beregningerne i systemet hvilke næringsværdier du har valgt. Det er udelukkende en visnings-indstilling som du kan konfigurere alt efter præference og behov.
  • Du kan tilføje næringsværdier via "Tilføj næringsværdi" knappen.
  • Du kan slette valgte næringsværdier ved at klikke på det lille ikon med skraldespanden.
  • Du kan flytte næringsværdierne op og ned ved at trække i dem med musen. Det ændrer rækkefølgen de vises med i oversigterne.

Alle dine valgte næringsværdier - uanset om de er slået til eller ej - vises dog på næringsindholdslisten (udover de mest almindelige næringsværdier):