Opsig abonnement på konto, som der ikke er adgang til

Hvis I som organisation betaler for et abonnement, som I ikke længere ønsker skal være aktivt, og personen, som abonnementet tilhører, ikke længere kan kontaktes, så kan I opsige abonnementet på vegne af tredjemand via dette link:

https://www.vitakost.dk/da/cancelSubscription

Bemærk, at det udelukkende er abonnementet, der opsiges og slettes. Data og kontoen slettes ikke, da det kun er konto-ejer som juridisk har lov til dette. Konto-ejeren kan altså genoptage sin konto, men da abonnementsoplysningerne er slettet, vil dette så kræve, at de selv betaler fremadrettet.