Jeg bliver logget af systemet

Du bliver automatisk logget af systemet, hvis vi registrerer, at din konto bliver brugt på flere enheder på samme tid. Du vil se følgende besked:

Vi opfordrer til at du STRAKS skifter din adgangskode, så andre ikke uretmæssigt kan bruge din konto.

Skift adgangskode her eller, hvis du er logget på, ved at klikke på dit navn i øverste højre hjørne og vælg Konto.

Det er ikke tilladt at udlevere dine login-oplysninger til andre, så de kan få adgang til VITAKOST via din konto. Din brugerprofil er personlig og du kan kun være logget på VITAKOST fra en (1) enhed ad gangen.

Du kan læse mere i vores brugervilkår afsnit 4 og 5.


Hvis vi gentagne gange registrerer at din konto bliver brugt på flere enheder på samme tid, vil vi pålægge kontoen en karantæne-tid før der kan logges på igen.

Har du reelt brug for hurtigt at skifte mellem enheder, f.eks. en stationær PC og en tablet, så log først ud af den ene enhed, før du logger ind på den anden.

Hvis du mener at du logges af ved en fejl, som ikke skyldes ovenstående, så kontakt os venligst, og så undersøger vi sagen. Du skal forberede dig på at undersøgelsen er teknisk og vil kunne kræve at vi beder dig om at udlevere information om IP-adresse og/eller giver os adgang til at undersøge dit system/browser via fjernadgang.

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os