Indlæs kostregistrering fra MADLOG

Du kan indlæse kostregistreringer fra MADLOG direkte i VITAKOST til videre analyse.

MADLOG brugeren kostregistrerer sin mad via MADLOG og trækker en datafil ud af MADLOG, som hun udleverer til dig. Herefter kan du indlæse den i VITAKOST.

Du kan købe værdikoder til MADLOG, så dine klienter kan kostregistrere uden at de selv skal betale for forløbet. Køb værdikoder her

Sådan gør du

• Åbn menupunktet "Kostplaner".
  • Tryk på knappen med den blå pil.
  • Vælg "Indlæs fra MADLOG".
  • Vælg datafilen fra din PC/enhed.
  • Herefter får du en liste over hvilke dage der ligger i filen og du kan vælge dagene til og fra.
  • Du kan tilknytte en kategori eller titel til de indlæste kostregistreringer, så du kan identificere dem i oversigten.

Kostregistreringerne bliver indlæst som kostplaner og fremgår af listen.

Datoen bliver brugt som titel på de oprettede kostregistreringer, f.eks. "8. januar 2019". Du kan tilføje kategori og yderligere titel på dem, for nemmere at kunne finde dem i oversigten. Hvis du f.eks. tilføjer titlen "Kostregistrering 2348" bliver den endelige titel "Kostregistrering 2348 - 8. januar 2019". Du kan herefter bruge filteret over listen til at søge kostregistreringerne frem.

Tekniske noter

Dataudtrækket ligger i en datafil (af typen .json) og kan indeholde fra 1 til 7 dages kostregistrering.

Datafilerne udløber efter 7 dage. Hvis du får en fejl om at datafilen er udløbet skal du bede klienten om at lave et nyt udtræk.