Overfør data til ny konto

Du kan overføre dine kostplaner, måltidsklodser, opskrifter og fødevarer fra din nuværende konto til en ny konto, f.eks. hvis du har en studielicens og ønsker at overføre dine data til en ny konto, som du selv ejer.

Det foregår ved, at du sender en kopi af alle dine data til dig selv og indlæser dem på den nye konto. Du skal gøre det for alle fire områder - én ad gangen.

Sådan gør du:

• Opret den nye konto og gennemfør kontoopsætningen. Aktivér den nye konto med et abonnement ved at klikke på "Aktivér din konto" øverst på siden og gennemfør betalings-flowet.
  • Log herefter ud af den nye konto.
  • Log ind på den gamle konto.
  • Gå ind i hver sektion, som du vil kopiere data fra, marker alle emner og send dem til din nye konto. Husk at få alle emner med på alle sider! Se vejledning nedenfor.
  • Du vil nu modtage emails med de kopierede data - ÅBN IKKE LINKET ENDNU!
  • Når du er færdig med at kopiere alle data, så log ud af din gamle konto.
  • Log ind på den nye konto.
  • Åbn linket i de emails, som du har modtaget.
  • Du har nu fået kopieret dine data ind på den nye konto.

Sådan sender du alle emner i en sektion til dig selv

Sådan sender du alle emner i en sektion til dig selv - her med opskrifter som eksempel:

Først markerer du alle opskrifter:

Bemærk! Har du flere sider med data kan du opjustere antallet af emner der vises via vælgeren nederst på siden:

Klik herefter på den blå knap med pilen lige oven over og vælg "Send til...".

Angiv din email adresse og klik på "Bekræft".

Herefter gør du det samme for kostplaner, måltidsklodser og fødevarer, så du til sidst har sendt 4 emails til dig selv.