Luk konto

Du kan lukke og slette din konto, hvis du er sikker på, at du ikke ønsker at vende tilbage til VITAKOST og derfor ønsker kontoen slettet.

Husk at du altid kan have din konto sat i bero, hvis du vil vende tilbage senere - vi trækker aldrig penge for en konto, der er sat i bero. Med en konto i bero kan du komme tilbage igen, hvis du får behov for det og alle dine data vil være bevaret.

Jeg vil slette min konto, men ønsker at bruge den indtil min nuværende abonnementsperiode udløber

Hvis du har en periode tilbage på dit abonnement, som du ønsker at bruge færdig, og altså først vil have din konto slettet når denne periode er udløbet, skal du sætte din konto i bero (se vejledning). Når perioden så er udløbet, vil din konto blive sat i bero og du vil IKKE blive trukket yderligere. Når din konto er i bero kan du logge ind som du plejer, men du vil lande på en speciel kontoside, hvor du blandt andet har mulighed for at slette kontoen (se nedenfor).

Jeg ønsker at slette min konto straks, uanset restperiode

Hvis du ønsker at slette din konto straks, så klik på dit navn øverst i højre hjørne og vælg "Konto". Klik herefter på pilen i højre side af billedet. Vælg "Slet konto".

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os