Sæt din konto i bero

Dit abonnement løber fra måned til måned og du kan frit sætte det i bero, hvis du i en periode ikke har brug for det. På den måde kan du komme tilbage igen, hvis du får behov for det og alle dine data vil være bevaret.

Sådan gør du:

Klik på dit navn øverst i højre hjørne og vælg "Konto":

Klik herefter på pilen i højre side og vælg "Sæt konto i bero":

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os