Kopier en måltidsklods

Klik på Måltidsklodser i menuen til venstre og vælg den ønskede måltidsklods.

Klik på pilen ude til højre og vælg "Kopier til ny måltidsklods"  i menuen der kommer frem.

Giv måltidsklodsen en ny titel, og klik "Kopier"

Du arbejder nu i en kopi, og ændringer i fødevarer, mængder mv. påvirker ikke den oprindelige måltidsklods, men kun den aktuelle og du kan derfor nu rette, tilføje eller slette i måltidsklodsen.

Du kan se alle måltidsklodser under Måltidsklodser i menuen til venstre.