Gem et måltid som måltidsklods

Måltidsklodser gør det nemt at lave nye kostplaner af måltider, som du bruger ofte.

Du kan gemme måltider som måltidsklodser, som du herefter kan bruge igen og igen, uden at skulle taste måltiderne ind fra bunden.

Sådan gør du:

• Klik på måltidet som du gerne vil gemme som måltidsklods.
  • Klik på fanebladet "Måltid" i dialogboksen.
  • Klik på knappen "Gem som måltidsklods" nederst i boksen. Måltidsklodsen kan herefter åbnes i et nyt vindue, hvor du kan arbejde videre med den, give den et nyt navn osv.

Du kan finde alle dine måltidsklodser under menupunktet " Måltidsklodser" i menuen til venstre.